Blog

Proces stárnutí se nedá zastavit. Pokud vám však záleží na vašem vzhledu a stavu vaší pleti, měli byste o svou pleť pečovat. V mém salónu můžete vyzkoušet lifting pleti galvanickou žehličkou a také ošetření ultrazvukovou špachtlí.

Moderní kosmetika a péče o pleť se ve výzkumu a vývoji nových kosmetických přípravků dostává stále dál a dál. Roste množství účinných látek obsažených v různých kosmetických přípravcích. S tím se začaly na obalech kosmetických výrobků objevovat různé zkratky. Co znamenají?

Kyselina hyaluronová je tělu přirozená látka, vyskytuje se běžně v kožní tkáni a dokáže vyplnit prostor mezi kolagenovými a elastinovými vlákny v pleti. Podporuje také pružnost a má výjimečnou schopnost vázat vodu - vody poutá až tisíckrát vice než sama váží. Dále má i hojivé účinky a pomůže napravit strukturu kůže poškozené zánětem například po...

Kromě klasické úpravy obočí - tvarování a barvení, nabízím trendovou úpravu - tzv. laminaci. O co jde a jaké má výhody si můžete přečíst v článku na Blog Bomtom.

Nenechte pleť zestárnout dehydratací! Působením slunečních paprsků v letním období naše pleť rychle ztrácí pružnost a hydrataci. Objevují se vrásky, šupinky, barevné nerovnosti a pigmentace. Pokožka hodně pne a vypadá nezdravě. Dehydratací mohou trpět všechny typy pleti a příčin může být více. Kromě už zmiňovaných vlivů slunečního záření je to i...

Proces stárnutí jak jistě víte se nedá zastavit. Pokud vám však záleží na vašem vzhledu a stavu vaší pleti, je vhodné o pleť pečovat. V mém salónu můžete vyzkoušet lifting pleti galvanickou žehličkou a také hit poslední doby, ošetření ultrazvukovou špachtlí.

Dehydrovaná a suchá pleť jsou dva rozdílné druhy popřípadě stavy pleti, které se někdy spojují nesprávně v jeden typ pleti. Často se jedná o odlišné typy pleti. Například pleť dětí může být suchá, ale je velmi dobře hydratovaná.